Kulisszatitkok

Booksi interjú

Booksi: Mikor döntötted el, hogy szerző leszel, és mi vezetett a publikáláshoz?

Elena: Néhány éve, pontosabban 2020 augusztusában kezdődött írói pályafutásam. Addig leginkább a fióknak írtam a történeteimet. Azon a bizonyos nyár végi napon, az egyik barátnőm felvetette, mi lenne, ha nemcsak a családomnak mutatnám meg az írásaimat, hanem létrehoznék egy Facebook oldalt. Végül pár nap gondolkodási idő után elhatároztam, hogy „Miért ne!” kilépek az olvasók elé.
Nagy lelkesedéssel és izgalommal aztán szeptember 5-én létrehoztam Elena Honoria írói oldalát. Innen pedig nem volt megállás, elkészült írói weboldalam is, ahová kezdetben novellák és rövid történetek kerültek fel, később pedig a megjelent könyveimmel kapcsolatos információk (beleolvasó, fülszöveg, könyves felületek, ahol beszerezhetők).

Booksi: Ha egy új ötlet támad, miközben még egy könyvön dolgozol, mihez kezdesz? Hajszolod a mindkettőt vagy előbb fejezed be a jelenlegi projektedet?

Elena: Kezdetben beleesetem abba a hibába, hogyha jött egy ötlet azzal is foglalkozni kezdtem, ez pedig teljes káoszt eredményezett nálam. Feszült lettem, nehezebben ment az alkotói munka is. Így tanulva ebből a hibámból, ma már csak egy regényre koncentrálok. Egy-egy vers vagy novella azért belefér a nagyobb projektek mellett, de ezen kívül más nem.
A folyamatban lévő kéziratom mellett jelenleg két regény ötlet várakozik, hogy papírra vessem.

Az interjú további részét a Booksi oldalán, az alábbi linken találjátok:
https://booksi.hu/interju-elena-honoria-szerzovel